Keresés
KategóriákTPU-640 kémény kürtő D=640, L=3M pillangó szeleppel

Nagyítás TPU-640 kémény kürtő D=640, L=3M pillangó szeleppel
Nettó:

315 000 Ft / db

Nincs raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
TPU-640 kémény kürtő D=640, L=3M pillangó szeleppel termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) TPU-640 kémény kürtő D=640, L=3M pillangó szeleppel termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A holland TPI által gyártott szellőző kémények és tetőszellőzők kiváló minőségű poliuretánból készülnek, tervezésük során a megfelelő szellőzési teljesítmény elérését tűzték célul. A kémény termékcsalád magában foglalja a leggyakoribb átmérőket úgyanúgy, mint az olyan alkatrészeket, amelyek egy-egy szellőzési rendszer testre szabásához szükséges. Az alapanyagként felhasznált poliuretán hőszigetelési tulajdonsága nagyon jó, ez teszi a hideg éghajlaton nagyon kedvelt termékké. Páralecsapódás kizárva! A poliuretán cikkek mellett néhány polietilén termékkel bővült a termék paletta, mint pl. különféle kivitelű és flehasználási területű tető szigetelő lemez, pillangó szelep és esővédő gyűrű. A polietilén termékek fekete színben kerülnek értékesítésre, de igény szerint napjainkban már a poliuretán cikkeket is tudjuk fekete színben szállítani. Mindemellett, a termékkörünket további alkatrészekkel bővítettük, mint pl. függesztő szemek, rögzítő bilincsek és tartóelemek a  piacon fellehető szinte összes ventilátor kéményben történő szereléséhez - mind rozsdamentes acélból.

A szellőző kémények falvastagsága 25 mm, és az alábbi méretekben rendelhetők: 404, 520, 640, 720 és 820 mm. Néhány egyéb átmérőhöz is tudunk speciális alkatrészt biztosítani, mint pl. félhengerek és rozsdamentes acél rögzítő bilincsek. A kémények 1 m hosszú félhenger szelvényekből épülnek fel. A félhengerek helytakarékos csomagolásuk révén költség-hatékonyan szállíthatók. A tartozékként szállított rozsdamentes acél rögzítőbilincsekkel bármilyen hosszúságú kémény egyszerűen és gyorsan összerakható. A kemény tető szigetelő lemezek mellett ajánlunk rugalmas tető szigetelő anyagot is. Ezekkel minden egyes kémény szelvényhez, tető dőlésszöghöz és tető alakzathoz illeszkedő pontos és vízmentes csatlakozás biztosítható.

Kéményszellőző ismertető (angol nyelvű)

 

Visszajelzés
A Tart-Tech Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás