Keresés
KategóriákImpex szelepes pulyka itatórendszer 1000 m2

Nagyítás Impex szelepes pulyka itatórendszer 1000 m2
Nettó:

1 510 965 Ft / db

Nincs raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
Impex szelepes pulyka itatórendszer 1000 m2 termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) Impex szelepes pulyka itatórendszer 1000 m2 termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A különféle itatórendszerek tervezésekor az elsődleges feladat az állatállomány friss, tiszta ivóvízzel történő ellátása. Az Impex szelepes önitató rendszer előnyei:

  • Megfelelő higiéniai állapot
  • Jobb ivóvíz hőmérséklet
  • Minimális ivóvíz veszteség
  • Könnyű tisztán tartás
  • Kis karbantartási igény
  • Mindig elegendő itató férőhely
  • Gyógyszerek és takarmány kiegészítők megfelelő adagolása
  • Száraz alom
  • Alacsonyabb páratartalom, kevesebb ammónia.

A rendszer működése:

Az itatórendszer vízforrása a hálózati ivóvíz. A hálózati nyomást lecsökkentjük az önállóan vagy szűrővel együtt szerelt hálózati nyomáscsökkentővel 1,5-2 bar-ra. A csökkent nyomású vizet vezetjük aztán át a vízórán, amelyen folyamatosan figyelemmel kísérhető az állomány ivóvíz-fogyasztása. Ezt követően vezethető a víz az opcionálisan beszerelhető gyógyszeradagolón keresztül, amellyel gyógyszerek és/vagy vitaminook keverhetők az ivóvízbe. A megszűrt ivóvíz eztán vezethető a kiépített csőrendszeren és tömlőn keresztül az itatóvonalak elején található nyomáscsökkentőkbe. A vonal eleji nyomáscsökkentő képesek a szelepes önitatórendszer megfelelő működéséhez szükséges alacsony víznyomás előállítására. A nyomáscsökkentőn az adott alacsony nyomás értéke változtatható és a szintjelző egységeken a beállított szintek ellenőrizhetők. Az ivóvíz a szelepeken keresztül így áll a madarak rendelkezésére.

Az itatószelepek a 3 m hosszú, kör keresztmetszetű PVC csövekbe vannak gyárilag csavarozva (a szelepek db-száma, azaz kiosztása az állomány nagyságától és a beépített itatóvonalak számától függ). A PVC cső speciális bilincsekkel rögzülnek a merevítésül szolgáló horganyzott merevítő szögacél profilokhoz. Az itatóvonalak egy csörlő rendszeren keresztül kerülnek 3 m-ként függesztésre.

Az Impex pulyka szelepes itatórendszer alkalmas: pulyka állomány itatására napos kortól akár nagytestű bakok vágásáig.

A megadott nettó egységár tájékoztató jellegű, az a kiépítés hosszától, az alkalmazott vonalak számától és a tartószerkezet szükséglettől függően változik.

Impex szelepes pulyka itatórendszer ismertető

 

Visszajelzés
A Tart-Tech Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás