Keresés
Kategóriákmikroklíma-szabályozó MCC-10

Nagyítás mikroklíma-szabályozó MCC-10
Nettó:

220 000 Ft / db

Raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
mikroklíma-szabályozó MCC-10 termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) mikroklíma-szabályozó MCC-10 termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A terem hőmérséklet, a légmozgás, az élősúly, a vízfogyasztás, a takarmány készlet kezelés és a világítás pontos szabályozása elengedhetetlen feltétele az állati termék előállítók nyereséges termelésének. Ezen elemek összekapcsolása egy központi telepirányítási rendszerbe költséghatékony és ami még fontosabb, napi szinten könnyen kezelhető megoldást jelent az állattartók számára. Ennek megvalósításához a Tart-Tech Kft. a központi telepirányítás alá integrált vezérlő egységek egész sorát ajánlja partnerei részére, amelyekkel a szellőzés, fűtés, állatmérés, vízfogyasztás, takarmány készlet gazdálkodás és világítás valós idejű lekérdezésére és szabályozására nyílik lehetőség. Az adatok lekérdezhetők az állattartó telepen egy személyi számítógép csatlakoztatásával vagy távoli hozzáféréssel egy modemen keresztül.

A ventilátorok, légbeejtők és a fűtés működését a MCC-10 típusjelű, elektromos klímaszabályozó készülék az aktuális teremhőmérséklet és a felhasználó által megadott célhőmérsélet függvényében automatikusan szabályozza. A vezérlőegység főbb jellemzői: 5 hőérzékelő csatlakoztatható, 6 állandó fordulatszámú vagy fűtés lépcső, minimum szellőzés ciklikus üzemmódban, hőmérsékleti görbe a teremhő automatikus csökkentéséhez, 4 soros, soronként 20 karakteres magyar nyelvű LCD kijelző, hűtő funkció stb.

MCC-10 mikroklíma-szabályozó ismertető (baromfi)

MCC-10 mikroklíma-szabályozó ismertető (sertés)

 

Visszajelzés
A Tart-Tech Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás