Keresés
KategóriákAZA-TAC3 SPIRÁLOS ETETŐRENDSZER 1000M2

Nagyítás AZA-TAC3 SPIRÁLOS ETETŐRENDSZER 1000M2
Nettó:

1 759 128 Ft / db

Nincs raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
AZA-TAC3 SPIRÁLOS ETETŐRENDSZER 1000M2 termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) AZA-TAC3 SPIRÁLOS ETETŐRENDSZER 1000M2 termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A függesztett etetőrendszer feladata az állatállomány takarmánnyal való folyamatos, egyenletes és biztonságos ellátása napos kortól a vágásig. Az automatikus működést a vonalak végén található végállás kapcsolók biztosítják, amelyek az utolsó etető ürülése esetén indítják a vonalat illetve az utolsó etető feltöltésekor leállítják azt. A takarmány szállítását 50 mm átmérőjű horganyzott behordó csőben a 37 mm átmérőjű spirál végzi, amelyet 0,55 kW teljesítményű hajtóműves, háromfázisú motor hajt meg. A silóból a takarmány a behordó segítségével jut a fogadó garatokba, amelyek kapacitása 100 kg. A vonalakon 1 m-enként elhelyezett, Tac3 típusú műanyag etetőcsészék tányérjának cseréje révén biztosított az utóneveléshez szükséges nagyobb etetőfelület. Az UV-stabil műanyagból készült etetőknél a takarmányszint állítása a központi csörlő segítségével  gyorsan elvégezhető.

Etetővonal teljesítménye: 400 kg/óra

A megadott nettó egységár tájékoztató jellegű, az a kiépítés hosszától, az alkalmazott vonalak és etetők számától és a tartószerkezet szükséglettől függően változik.

AZA-TAC3 függesztett spirálos pulykaetető rendszer ismertető

AZA-Flexa 48 spirálos etetőrendszer telepítési és használati utasítás

AZA függesztett spirálos baromfietető rendszer telepítési útmutató

Visszajelzés
A Tart-Tech Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás