Keresés
KategóriákAZA 75 SPIRÁLOS BEHORDÓ RENDSZER 1000M2

Nagyítás AZA 75 SPIRÁLOS BEHORDÓ RENDSZER 1000M2
Nettó:

1 231 390 Ft / db

Nincs raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
AZA 75 SPIRÁLOS BEHORDÓ RENDSZER 1000M2 termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) AZA 75 SPIRÁLOS BEHORDÓ RENDSZER 1000M2 termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A felsőpályás etetőrendszer feladata az állatállomány takarmánnyal való folyamatos, egyenletes és biztonságos ellátása. Az automatikus működést a meghajtóegység előtt található végállás kapcsoló biztosítja, amely az utolsó etető ürülése esetén indítja a rendszert illetve az utolsó etető feltöltésekor leállítja azt. A takarmány szállítását 75 mm átmérőjű PVC behordó csőben a 60 mm átmérőjű spirál végzi, amelyet 0,75 kW teljesítményű hajtóműves, háromfázisú motor hajt meg. A behordó rendszer a silótól az etetőkig zárt csőben szállítja a takarmányt, nincsen közbülső fogadó garat, ami egyrészt az üzemelési költségek alacsony szinten tartását, másrészt az állathigiéniai előírások messzemenő betartását szolgálja. A felsőpályás etetőrendszerből teleszkópos surrantócsöveken keresztül gravitációs úton hullik a takarmány az etetőkbe.

A behordó rendszer teljesítménye: 1000 kg/ó

A megadott nettó egységár tájékoztató jellegű, az a kiépítés hosszától, az alkalmazott ívek és surrantóegységek számától és a tartószerkezet szükséglettől függően változik.

AZA behordó rendszerek

AZA 48-90 felsőpályás spirálos behordó rendszer telepítési és használati utasítás

AZA silócsatlakozó adapterek

AZA garatok

AZA meghajtó egységek

 

Visszajelzés
A Tart-Tech Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás