Keresés
KategóriákAZA 60 SPIRÁLOS BEHORDÓ VONAL 18M

Nagyítás AZA 60 SPIRÁLOS BEHORDÓ VONAL 18M
Nettó:

395 804 Ft / db

Nincs raktáron
Termék értékelés írása
Érdeklődés a termékről
AZA 60 SPIRÁLOS BEHORDÓ VONAL 18M termék értékelése, véleményezése


Értékelés elküldése
Érdeklődés a(z) AZA 60 SPIRÁLOS BEHORDÓ VONAL 18M termékkel kapcsolatban
Üzenet küldése

A felsőpályás etetőrendszer feladata az állatállomány takarmánnyal való folyamatos, egyenletes és biztonságos ellátása. Az automatikus működést a meghajtóegység előtt található végállás kapcsoló biztosítja, amely az utolsó etető ürülése esetén indítja a rendszert illetve az utolsó etető feltöltésekor leállítja azt. A takarmány szállítását 60 mm átmérőjű PVC behordó csőben a 48 mm átmérőjű spirál végzi, amelyet 0,55 kW teljesítményű hajtóműves, háromfázisú motor hajt meg. A behordó rendszer a silótól az etetőkig zárt csőben szállítja a takarmányt, nincsen közbülső fogadó garat, ami egyrészt az üzemelési költségek alacsony szinten tartását, másrészt az állathigiéniai előírások messzemenő betartását szolgálja. A felsőpályás behordó rendszerből teleszkópos surrantócsöveken keresztül gravitációs úton hullik a takarmány az etetővonalak elején található napi tartályokba.

Behordó rendszer teljesítménye: 600 kg/óra

A megadott nettó egységár tájékoztató jellegű, az a kiépítés hosszától, az alkalmazott ívek és surrantóegységek számától és a tartószerkezet szükséglettől függően változik.

AZA behordó rendszerek

AZA 48-90 felsőpályás spirálos behordó rendszer telepítési és használati utasítás

AZA 60 spirálos behordó rendszerelemek

AZA silócsatlakozó adapterek

AZA garatok

AZA meghajtó egységek

 

Visszajelzés
A Tart-Tech Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás