Keresés
KategóriákBemutatkozás

Cégünk 1998-as megalakulásától kezdve állattartás-technológiai berendezések importjával,  forgalmazásával, szerelésével, szervizelésével és szaktanácsadással foglalkozik. Partnereink részére komplett istálló-technikát ajánlunk a takarmányozás-technológiától a fűtésen keresztül a szellőzésig elsősorban a baromfi- és sertés-tartás területén.

Társaságunk a kizárólagos magyarországi képviselete az olasz AZA International Srl. takarmányozás- és itatás-technológiát gyártó cégnek. A felsőpályás korongos, láncos és spirálos behordó rendszerek előnyeik (kedvező bekerülési költség, alacsony szerviz igény, rendkívüli adaptálhatóság a különféle istálló kialakításokhoz, automata üzemmód, alacsony üzemelési költség, stb.) révén kedvelt termékek a sertéstartók, csirke- és pulykanevelők körében.

A különféle felsőpályás rendszereken kívül függesztett etető és itató berendezések is megtalálhatók a cég termék skáláján. A pecsenyecsirke hízlaláshoz (ZERO, FLEXA, TIPA), a szülőpár-tartáshoz (PRIMA), a pulyka-, kacsa- és libaneveléshez (TAC3) kifejlesztett etetőrendszerek a hozzájuk rendelt különféle súlyszelepes és függesztett szelepes önitató berendezésekkel a modern állattartás hatékony eszközei.

Az olasz Agritech Srl. által gyártott üvegszálas poliészterből készült silók vízhatlan kivitelük, hosszú élettartamuk, kedvező áruk révén a mai modern gazdaságok kiváló terménytároló berendezései.

Ventiláció-technikai berendezéseinket olasz és holland importból biztosítjuk. A forró nyári időszakokban szinte egyedüli alternatívaként jelentkező és esetlegesen hűtőpanellel kiegészített alagút-szellőzéshez szükséges ékszíjhajtású ventilátorokat az olasz Termotecnica Pericoli Srl. és az amerikai Aerotech Co. szállítja. A téli minimum szellőzési igények tökéletes kielégítése érdekében importálunk a holland EMI cégtől kis teljesítményű, falba vagy kürtőbe építhető, direkt meghajtású ventilátorokat. Légbeejtő ablakaink jó hőszigetelő tulajdonságukkal, hosszú élettartamukkal és könnyű automatizálhatóságukkal vívtak ki nagy népszerűséget.

Klíma-szabályozó egységeinket a holland ABBI-SUN BV és az Opticon® szállítja, amely cégek képviseletét is ellátjuk. Vezérlő berendezéseink palettáján megtalálhatók a mechanikus vagy digitális 1- és többlépcsős termosztátok, mikroklíma-szabályozó berendezések, digitális baromfi- és takarmánymérő rendszerek, riasztó rendszerek és ezek összehangolt működéséhez illetve az információk széles körű elemzéséhez szükséges szoftverek.

Fűtés-technikánkat a holland ABBI-SUN BV exportálja. Termékei között megtalálhatók a különféle teljesítményű (1- 11,5 kW) gázüzemű infrasugárzók és a nagy teljesítményű (10-100 kW) gáz- és olajüzemű hőlégfúvók.

Partnereink mind teljesebb kiszolgálása és szolgáltatásaink mind hatékonyabb kivitelezése érdekében társaságunk 2006. június 26.-a óta működteti az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert.

Visszajelzés
A Tart-Tech Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás